Löydä parhaat treenivaatteet

Treenivaatteet ja -varusteet ovat tärkeä osa onnistunutta treenisuoritusta. Nykyään fyysisesti kaupassa käymisen lisäksi voi tilata netistä vaatteita ja saada ne hyvinkin nopealla aikataululla kotiin toimitettuna.

Mitä lajia harrastat ja kuinka tosissasi?

Eri urheilulajeihin tarvitaan erilaisia varusteita, joten kannattaa ensin valita se, mihin lähtee panostamaan. Aloittelija ei tarvitse niin kalliita varustuksia hienoinen ominaisuuksineen kuin huippu-urheilija, etenkään aivan alussa. Toki hyvä on muistaa ettei halvalla saa aina hyvää. Mikäli aloittelija myöhemmissä vaiheissa huomaa aloittaneensa harrastamaan lajia totisemmin ja korkeammalla tasolla, varusteita on tarpeen mukaan hyvä päivittää.

Vaatetuksen merkitys

Kaikille urheilijoille tasosta riippumatta urheiluvaatteet auttavat pitkälle, sillä niiden materiaalin ansiosta vaatteet eivät tunnu märiltä edes kovassa hiessä. Urheiluvaatteita voi löytää netistä useasta liikkeestä, kuten Sam Doddsilta.

Kukapa sitä haluaisi urheilla selkä kirjaimellisesti hiestä märkänä. Lajin valitsemisen jälkeen vaatteiden etsinnän voi tosiaan aloittaa netissä tai käymällä eri liikkeissä paikan päällä. Liikkeissä olevat työntekijät varmasti auttavat mielellään jokaista löytämään itselleen tarvittavat perusvarusteet alkuun pääsemiseksi.

Urheiluvaatteiden huolto

Urheiluvaatteiden ominaisuudet säilyvät paremmin ja käyttöikä pidentyy, kun ne pesee oikein ohjeiden mukaisesti. Paras tapa on pestä vaatteet heti käytön jälkeen, vähintään ainakin tuulettaa.

Urheiluvaatteet on myös hyvä pestä erikseen, pesulapun mukaisessa lämpötilassa ja nestemäisellä pesuaineella. Näin ne saa huudeltua huomattavasti paremmin. Huuhteluaine on myös hyvä jättää pois, sillä se ei sovi kaikille urheiluvaatteille. Pesun jälkeen kuivattaminen on hoidettava huolella, ettei vaatteet kutistu liian lämpimässä.